MANN JOBBER I BARNEHAGE

  • 25.04.2016 kl. 14:03

Jeg vet det er for tidlig å tenke på barnehager for min lille gutt, men jeg gjør det. I mitt land det er helt annerledes, i barnehager jobber ikke menn i barnehagen, det er bare kun damer som gjør det.  Fordi jobb med barn er for damer, derfor vi syns at det er litt rart vis en mann jobber med barn.

Derfor jeg tenker veldig ofte, hvorfor i Norge er det så mye menn som jobber i barnehagen, også etter det siste som skjedde i Norsk barnehage så er det litt skummelt for meg, fordi jeg vil at min barm føler seg trygd i barnehage, eller at jeg føler at han er trygd i barnehage mens jeg er på skolen eller på jobb.

Nå mener jeg ikke at alle mann er sånn, men jeg bare forstår ikke hvor mann skal jobbe i barnehage med masse barn, det er jo en jobb for damer.

Det er den tingen jeg bekymrer meg vær dag, jeg er jo mamma, jeg må ordne at min barn skal være trygd i barnehage, på skolen, hjemme. Men jeg får ikke kontrollerer alt det. I mitt land er det lett, fordi mann jobber ikke i barnehage, men i Norge er det helt annerledes, jeg forstår her er det love at jenter jobber som bilmekaniker og sånn. Men uansett for meg det er ikke en glede vis mann jobber i barnehage, der som går min sønn.

Og detter innlegge går ikke ut på de som jobber i barnehage, jeg mener ikke noe dårlig, men etter den siste som skjedde men de lille gutt så bedre for meg vis det skulle være bare damer i barnehagen. Og jeg mener ikke nå at alle mann er sånn.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits