AFGHANSK OG LATVISK

  • 16.04.2016 kl. 21:19

Nå vil jeg forklare til alle her. Har nemlig fått mange spørsmål om hvordan det er å være med Afghansk og mange sånne spørsmål som er unødvendige. Spørre om han skal bestemme om hvordan klær jeg skal ta på meg, eller lar han gå ut med venninner, eller slår han meg.

Jeg skal svare på det for en gang. Min mann har aldri slått meg, han har aldri rørt meg. Vet du han er den beste, ingen gutt der ute er sånn som min mann, han er den snilleste person i hele verden. Jeg bestemmer selv om hvilken klær jeg tar på, selvfølgelig han sier ifra vis han liker ikke hvordan det ser på meg eller vis han bare liker ikke, men aldri han har bestemt hva jeg skal ha på meg. Nei han skal aldri si at jeg skal bruke hijab, eller noen av de klær, hallo han er ikke muslim, og vi han er fra Afghanistan så det betyr ikke at han er sånn dårlig eller noe sånn. Jeg bruker hva jeg vil, sminker meg hvordan jeg vil og eller når jeg vil.

Om jeg kan gå ut? Ja da, det er ingen problem, jeg kan gå ut med venninner, spise ut, men enste han liker når jeg sover hjemme, fordi da han vet at jeg er i trygghet hjemme, men egentlig liker jeg selv sove hjemme, fordi da sover jeg veldig greit. Men han har ingenting mot at jeg skal ut med venninner, spise middag, eller gå shoppe. Jeg kan gjør alt. Men nå er han litt redd at det kan skje noe, på grunn av at jeg er ikke så langt fra fødselen, så vil han at jeg passer på han lille og er i trygghet, så vi jeg går så går jeg ut bare nå med han.

Jeg skal bare fortelle, dere må bare ha mannen som min, han er den alers best i hele verden, vet du han skal gjør alt for meg, for at jeg skal bare være glad. Han er person som skal ikke spare en enste krone på de som han elsker. Han skal gjør alt for de som han elsker. Så derfor vil jeg aldri få spørsmål om slår han meg, eller noe sånn. Fordi han elsker meg veldig og jeg elsker han.

Og det viktigste, dere spurte om han er glad at han skal bli pappa. Vet du han er veldig glad, han elsker han allerede mer den noe ting. I dag kom an seg hjem fra jobben kl 08, og ligget bare ved iden av meg og klemte magen, og følte hvordan lille mann sparker seg. Så selvfølgelig er han glad, han er sånn fra den første dagen.   

Masse klem og god helg.  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits