FORFERDELIG MOR

  • 14.04.2016 kl. 14:39

Hei.

Hvem har rett å kalle deg forferdelig mor? Ingen. Jeg har blitt kalt for forferdelig mor sellom, jeg har ikke født barn ennå, jeg skal bli mor bare om 2 måneder litt mindre den det. Men jeg har blitt kalt allerede for forferdelig mor.

En person hadde lagt profil på facebook, og sendt forferdelig meldinger, og etter på lagde en snapchat hvor sendte forferdelig meldinger til mannen min.

Der stå at jeg måtte drepe mitt barn, og jeg skal bli forferdelig mor. Vet ikke hvorfor man skal bruke tid på sånne ting, og hvem egentlig har rett til å si noe sånnt.

Hvorfor noen skal tro vis man er bare 17 så blir den forferdelig foreldre. Jeg hadde lyst til finne ut egentlig hvem det var og spørre hvor man skal si sånne ting.

Skrive i meldingene at din barn må dø, eller jeg vil at din barn skal dø.  Det er veldig urettferdig mot meg, jeg har ikke gjort noe mot deg eller mot din familie, så hvorfor vil du skade min familie med sånne meldinger.

Håper når du blir gravid, eller om du er gutt din kona blir gravid du skal aldri få sånne meldinger, fordi de meldingene gjør veldig vondt. Sellom vi viser ikke det så egentlig er det å jævlig å få sånne meldinger når jeg er gravid og når vi venter barn, og vil bare glede oss og plutselig får vi hate meldinger.  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits