MAMMA FOR Å BLI POPULÆR

  • 13.04.2016 kl. 16:12

Leste innlegg til mammasom16, så kan si at jeg er enig med hun, ingen normal person skal bli gravid bare for å bli populær, eller bli gravid på grunn av å være som mammatilMichelle.

Å bli mamma det er veldig stor ansvar veldig stor ansvar, det er ikke bare at du lager barn, føder den og ferdig. Du må være med sitt barn resten av hele livet, når han/hun blir født, etter på når han/hun begynner å gå i barnehage, etter det skolen, og hele veien.

Så de som skriver de kommentarer om at du vil bli so mammatilmichelle, eller du blir gravid igjen og igjen for å bare du skulle ha noe å skrive om i bloggen. Eller at din blogg skal holde i topplister, vis du skal ikke ha mer barn så går du ned.

Tenk litt, hvilken normal jente skal bli gravid bare på grunn av det? Jeg personlig skriver blogg fordi jeg liker å skrive, og ikke mer den det at jeg vil dele med andre jenter hvordan det er å være gravid når du er så pass ung, og har ikke opplevd noe sånn før, og fortelle hvordan det er videre, etter fødselen og sånn. Men aldri i mitt liv jeg skulle føde barn bare på grunn av å bli populær eller for å reklamere sine barn.

Jeg vil dele denne opplevelsen med mange andre jenter, og fortelle hvordan det er, eller støtte de jentene som er gravid i ung alder og sånn.

Det tror jeg gjør også mammatilmichelle og mammasom16, men aldri jeg skal tro at de føder barn på grunn av å bloggen og at de skal være populære. Dere må bare være gale som tenker det slik. Og jeg tror de som skriver de kommentarer har ikke barn selv, så dere vet ikke hva dere bare snakker om. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits