ALENEMOR

  • 11.04.2016 kl. 13:12

Hei. :)

Hvor mye jeg vet så i Norge er det veldig mye alenemødrer, jeg syns det er veldig synd, fordi i mitt land det egentlig er ikke så mye alenemødrer. Først når jeg begynte å gå hos jordmor, jeg forstå ikke hvorfor de snakker så mye hvordan det er å være alenemor, sellom jeg har sakt at jeg har sambor og min barn skal ha alltid far.  Fikk veldig mye brosyrer om det.

Jeg har ingenting mot det men, jeg syns jeg har mannen min ved siden og sånn så jeg vil ikke vet så mye om det, fordi jeg vet at mitt barn skal alltid ha pappa, mitt barn skal ha både pappa og mamma, så vil jeg ikke tenke på det og bruke tid på hvordan det skulle være å være alene mor.

Først og fremst vi har litt annerledes kultur og vis man før barn, så vi aldri forlater dem, vi er alltid med dem, ja det kan skje mange ting, men vil ikke tenke på det nå som jeg har alt greit.

Bedre de kan bruke de brosyrer og den snakking til dem som det trenges seriøst, fordi jeg vet i Norge det finnes veldig mye alenemødrer som trenger hjelp, og jeg vet at det er vanskelig å være alene mor, min mamma var alene mor for oss tre, og nå fikk hun 4 barn, men vi har stefaren, og nå er det mye lettere for hun.

Så bedre Norge skal hjelpe til de som det trenges mest og bare etter på til oss om har det alt greit. Fordi jeg har det greit både økonomisk og psykisk og fysisk. Selvfølgelig vi er ikke rike, men vi har det mer den greit, der ute er mer som trenger hjelp, mange som har det vanskelig å kjøpe mat for barn, så bedre vi skal hjelpe de.

Håper at en dag alle familier skal bli sammen og alle barn skal ha både mamma og pappa og alle skal være lykkelige.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits