SÅ DIN BARN BLIR JO BRUN

  • 08.04.2016 kl. 12:46

Hei alle sammen, idag jeg var hos jordmor mens jeg venta så satt jeg nede med de andre mammaen som er gravide, der satt en dame med sin mann. I dag gikk jeg alene fordi at kjæresten min er i Sverige, så hun dama begynte å spørre vanlige spørsmål, men etter på kom spørsmål: ?? Er pappa norsk??? Jo det er jo en normal spørsmål, men når jeg svarte: ?? Nei, pappaen er fra Afghanistan.?? Så blei hun sjokkert og kom svar: ?? men da barnet din blir jo brun.??

Egentlig jeg er veldig sjokkert, vi bor i Europa og det er 2016, jeg hadde aldri tenkt at min barn skal bli brun eller hvit. Og kjæresten min er ikke så brun, og jeg er hvit det kan skje mange ting.

Men når dama som hun a sånn, så følte jeg at det var veldig rasistisk. I Norge det er så mange utladninger og ingen problem. Selvfølgelig vis du liker ikke de, jeg er også utladning jeg er ikke norsk, jeg kommer fra Latvia. Vis du liker ikke de så bare sitt og hold skjeft. Du har ingen rett å si noe, blir min barn brun eller hvit jeg skal ikke stoppe elske han, fordi jeg har ingen problem at mannen min kommer fra Afghanistan og jeg kommer fra Latvia, samme for min familie de har ingen problem, så du burde ikke ha heller.

Jeg syns det er synd at det finnes sånne norske folk, som tenker sånn. Vi alle er mennesker, vi er ikke forskjellige, ja vi har ikke samme kultur eller samme hud farge, men det betyr ikke at vi er dårligere. Rasisme har ikke plass i denne verden, fordi at vi bor alle sammen. Og jeg blei veldig lei meg når hun dama sa det og etter på a noe til sin mann, og at de så på meg. Jeg følte meg veldig lei, at mitt barn skal treffe sånne mennesker at han kanskje må snakke med de.

Ingen av oss hvem har kommet fra andre land har ikke fortjent å bli mobba, eller snakke om oss dårlig. Vi respekterer dere så dere burde respektere oss.

Et sånn start på dagen var veldig trist, men håper alle andre skal ha en fin dag.

Vi bestemmer ikke i hvem vi blir forelsket, og vis vi blir forelsket så det forandrer ingenting hvor kommer han fra, eller hva som helst. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits