Jeg et ROLLEMODEL?

  • 03.04.2016 kl. 20:19

Kan jeg være et rollemodell for unge jenter? ? Nei jeg kan ikke.

Hvorfor? Fordi at et rollemodell må være selvsikker om seg selv, hun må lære til andre jentene hva er viktig. At kroppen og hvordan ser du ut er ikke viktig at det viktigste er inne, eller at det er ikke riktig å få barn når du er 15 osv. Hun må lære at i første må være din utdanning.

Min rollemodell er Sophie Elise. Hennes blogg leser jeg fra den dagen når jeg lærte å lese på norsk. Jeg forstår hennes blogg. Den handler ikke bare om skjønnhet eller om antrekks bilder, festing og drikking.  Hennes blogg handler om mye mer den bare det, hun har så mange innlegg som er viktige og må tas opp, hun er person som tenker ikke bare om seg selv.

Jeg syns i Norge er det hun som fortjener å være et rollemodell og hennes blogg er eneste som er verdt å lese. Jeg personlig leser mange blogger, men hennes blogg er den som har noe poeng.

Selvfølgelig jeg sier ikke at alle må være seriøse hele tid, hennes blogg er ikke seriøst hele tid, hun snakker mye om sminke og sånne ting og det er helt greit. Men de andre blogger snakker hele tid om noe som har ingen poeng, eller lærer det som må ikke egentlig læres til andre jenter.

Vær da jeg sier til mine brødrene hva er viktig og hvordan skal de gjør ting at det skal være riktig. Jeg kan være rollemodell for de men ikke for andre jentene.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits